Full stack PHP Developper CRM- en platformoplossingen (Medior)

april 2021


Ben jij op zoek naar een plek bij een sterk groeiend bedrijf waar jij het verschil kan maken als PHP-developper voor ons woningaanbodplatform en CRM? Wil je meer dan alleen programmeren?

We zoeken een PHP-ontwikkelaar met minimaal 3 jaar professionele ervaring. De ideale kandidaat is een vindingrijke ontwikkelaar met ruime ervaring in ontwerpen en coderen in PHP. Naast het schrijven van veilige en goed te onderhouden code begrijp je de functionele kant van de software, streef je naar een gebruiksvriendelijk product en houd je rekening met de gevoeligheid van informatie.

Over ons bedrijf…

Nieuwbouw-Nederland is IT-specialist op het gebied van CRM-oplossingen voor de woningmarkt. Met 21 collega's werken wij vanuit onze nieuwe vestiging in Hengelo (Ov.). Wij zijn gefocust op lange termijn relaties met onze klanten als gebrukers van onze software.

Over onze producten

Je kent ongetwijfeld AirBnB en SalesForce. Wij leveren enigszins vergelijkbare oplossingen voor onder meer projectontwikelaars, makelaars, beleggers in NL en BE.

Voor de verhuur en verkoop van nieuwbouwwoningen leveren wij de SaaS-oplossing NieuwbouwOffice. Voor de verhuur van bestaande woningen, parkeerplaatsen en commerciële ruimten bieden wij VerhuurOffice, eveneens een SaaS-oplossing. Daarnaast hebben we een lead- genererend platform van 370+ gemeente-websites met het aanbod van nieuwbouwwoningen in Nederland.

Hoe werk je…

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan de doorontwikkeling van VerhuurOffice en het onderhouden van het framework. Je werkt punctueel, maar ontspannen. Je denkt actief mee over de toepassing van nieuwe ontwikkelingen. Afhankelijk van je profiel en ambitie (meer programmeur of meer developper) bepalen wij samen met jou je ontwikkelpad.

Verantwoordelijkheden

 • Zakelijke behoeften om zetten in technische specificaties.
 • Functionele wensen van klanten begrijpen en vertalen in IT-oplossingen.
 • Ondersteuning bij configuratie bij implementatie.

Functie-eisen

 • 40-urige werkweek in loondienst;
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met object georiënteerd programmeren;
 • Zeer goede kennis van PHP, HTML, XML, CSS, JavaScript;
 • Goede kennis van databaseservers en –ontwerp;
 • Specifieke kennis van SQL en XML/SOAP is een pre;
 • Minimaal 80% werkzaam op kantoor;
 • Woonwerkafstand bij voorkeur in een straal van max. 60 km rondom Hengelo.
Wij bieden
Contact

Heb je vragen of wil je direct reageren? Neem contact op met Jolbert ten Napel, manager VerhuurOffice, via e-mailadres jolbert@verhuuroffice.nl of bel via telefoonnummer 074 - 246 93 93. Voor bezoeken hanteren wij een strikt Coronabeleid (ontsmetten handen bij binnenkomst, 1,5 meter afstand, mondkapje in verkeersruimten). Videocalls zijn altijd mogelijk. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.